Quantcast

Eurosport slaví 25 let vysílání Roland Garros

| redakce | tisk

Eurosport oslavuje 25 let své existence stylově - po pětadvacáté vysílá Roland Garros, nejvýznamnější antukový turnaj roku. Pro tenisové fanoušky se tak Eurosport na přelomu května a června opět stane hlavní destinací.

Na obou programech Eurosportu (Eurosport International a Eurosport 2) uvidí diváci z French Open na 250 hodin živého vysílání. Další stovky hodin záznamů bude Eurosport vysílat ve večerních, nočních a ranních hodinách. Eurosport bude mít v Paříži on-site studio a pro diváky připraví atraktivní reportáže a rozhovory ihned po skončení zápasů. Diváci uvidí také pravidelný magazín „Game Set and Mats“ s Matsem Wilanderem.

Roland Garros bude Eurosport vysílat i v příštích letech, nedávno podepsal smlouvu s Fédération Francaise de Tennis (FFT) až do roku 2021. V mnoha evropských zemích včetně Španělska, Polska, Švédska a Ruska vysílá Eurosport Roland Garros exkluzivně.

Eurosport Player nabídne divákům zápasy nejen z centrálního dvorce Philippa Chatriera, ale také z dalších šesti kurtů. Navíc budou nejlepší zápasy dostupné na vyžádání (VOD). Začínáme již 25. května. Eurosport 2 nabídne před startem turnaje záznam loňského finále mužů mezi Nadalem a Ferrerem.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články