Quantcast

Sharknado 2: Ten druhý na Universal Channel

| redakce | tisk

Žraloci jsou zpět - a mají mezinárodní schůzi. Kanál Universal Channel uvede exkluzivní premiéru celosvětového filmového hitu Sharknado 2:Ten druhý 31.července 2014 ve 21.20 hodin.

Čeští a slovenští diváci se připojí k televizním divákům v 86 zemích - včetně Austrálie, Asie, Francie, Německa, Velké Británie a Latinské Ameriky - a budou si moci naladit netrpělivě očekávané pokračování Sharknada, pouhých 24 hodin od uvedení celosvětové premiéry v USA!

Jak již bylo dříve oznámeno, Ian Ziering (Beverly Hills 90210) a Tara Reid (Prci, prci, prcičky) zopakují své hlavní role jako Fin a April, zatímco novými členy týmu budou Juda Friedlandera (serial Studio 30 Rock), Mark McGrath (zpěvák Sugar Ray), Kari Wuhrer (seriál Cesta do neznáma) a Vivica A. Fox (Kill Bill, Den nezávislosti). Další, již dříve avizované role pak budou patřit Kelly Osbourne (Fashion Police na E! Entertainment Television), Judd Hirsch (serial Vražedná čísla) a Andy Dick (serial NewsRadio).

Sharknado 2: Ten druhý na Universal Channel
▲ Sharknado 2: Ten druhý na Universal Channel

Anthony C. Ferrante se vrací jako režisér přímého pokračování, podle scénáře Thundera Levina, který také napsal průvodní text do médií v červenci 2013.

V Sharknado 2: Ten druhý : nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharkanda. Obyvatelé a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin a April mohou “Velké jablko“ zachránit.

zdroj: Universal Ch





Reklama




Vybrané články