Quantcast

Zprávy Blesk.tv každý všední den na TV Relax

| redakce | tisk

Jedinečný zpravodajský projekt Bleskové zprávy v rámci Blesk.tv, můžete od června vidět na televizi Relax. Bleskové zprávy bude televize Relax exkluzivně vysílat v pravidelných časech, vždy v poledne, odpoledne a v podvečer. Každý všední den se tak budete moci setkávat s moderátory Barborou Horákovou a Davidem Vaníčkem.

Televizní zprávy vznikají pod hlavičkou deníku Blesk, nejčtenějších novin v Česku. „Ve čtyřech minutách nabídneme výběr témat, které diváky zajímají a baví, dáváme důraz na dynamické zpracování a jasná sdělení bez zbytečných vycpávek,“ říká editor Bleskových zpráv David Vaníček.

Zprávy Blesk.tv každý všední den na TV Relax
▲ Zprávy Blesk.tv každý všední den na TV Relax

Na televizi Relax budete od června moci Bleskové zprávy vidět v pravidelných časech, a to v pravé poledne po Regionálních zprávách pro různé regiony České repubiky. Dále odpoledne v 16:00 v průběhu živého vysílání z pražského obchodního centra Palladium, v pořadu „Živě z Palladia“. V 18:00 před večerními zprávami. A v nejsledovanějším vysílacím čase ve 20,55 před seriálem JAG.

Věřím, že tento jedinečný a profesionální zpravodajský projekt Bleskových zpráv podstatným způsobem obohatí dosud z větší části regionální zpravodajství, které vzniká pod taktovkou naší televize,“ říká Radim Pařízek, majitel televizní skupiny Pohoda.

zdroj: Pohoda





Reklama




Vybrané články