Quantcast

TV Harmonie s novým pořadem Viděls to?! s Bořkem Slezáčkem

| redakce | tisk

Ty nejzajímavější a nejvtipnější videa, které najdete na internetu, vám dnes od 19:00 na TV Harmonie představí ve zbrusu nové show Viděls to?! moderátor Bořek Slezáček. V premiérovém díle budou k vidění nejbolestivější pády, polykání všemožných předmětů a také děti a zvířátka v těch nejroztomilejších pozicích.

Jsem strašně rád, že se mi podařilo přemluvit Bořka Slezáčka, aby se po letech zase vrátil na televizní obrazovku v pozici moderátora. Už první díl ukázal, že jsme vybrali velmi dobře, protože Bořkův originální smysl pro humor dává pořadu Viděls to?! další zábavný rozměr,“ říká ředitel Harmonie TV Roman Anton.

Musím se přiznat, že ta videa, které ve Viděls to?! máme, jsem skoro vůbec neznal, a tak jsem se při natáčení velmi dobře bavil. Věřím, že stejně dobře se budou dnes v 19:00 hodin bavit i diváci Harmonie TV,“ dodal Bořek Slezáček, který se jako moderátor na televizní obrazovky vrací po několikaleté přestávce, kdy se věnoval především své hudební kariéře.

Televizní stanice Harmonnie TV je v nabídce kabelových operátorů s pokrytím asi 300 000 domácností a od března 2014 prostřednictvím terestriálního vysílání v Praze a Středních Čechách na kanálu 46. Harmonie TV je svou programovou skladbou určena především pro zralého diváka v cílové skupině 35+. Proto v její dramaturgii převládají a zábavné pořady, sportovní a hudební přenosy a také trocha informací o našich a zahraničních slavných a úspěšných osobnostech. Záměrně nemá žádné zpravodajské pořady, profiluje se jako harmonická televize, která má za úkol diváka pobavit a uvolnit.

Na Harmonii TV diváci setkávají například s Evou Decastelo, Paulou Wild a mnoha dalšími známými osobnostmi. Nově také dostává prostor hudební pořad TV Rockparáda.

zdroj: Harmonie TV





Reklama




Vybrané články