Quantcast

Online videotéka HBO GO v nabídce Telekomu

| redakce | tisk

Telekom rozšiřuje interaktivní nabídku televize Magio o online videotéku HBO GO, která nabízí více než 1500 hodin obsahu včetně premiérových titulů největších hollywoodských studií. Oblíbené seriály jako Hra o trůny nebo Temný případ jsou v ní dostupné ihned po uvedení v USA i ve špičkové HD kvalitě.

HBO GO umožňuje online sledovat filmy, seriály nebo dokumenty známé z filmového kanálu HBO. Stovky hodin obsahu jsou zákazníkovi na HBO GO k dispozici kdykoliv a kdekoliv prostřednictvím počítače, tabletu, chytrého telefonu nebo Smart TV. Nabídka filmů se obměňuje pravidelně každý týden a všechny tituly je možné sledovat v původním znění s titulky nebo s dabingem. Každý zákazník může sledovat videotéku na dvou zařízeních současně a celkově může mít zaregistrována až čtyři zařízení. Tato zařízení si může měnit a spravovat v nastavení HBO GO, ale maximálně může udělat pět změn za měsíc.

HBO GO je od 9. 6. dostupné všem zákazníkům televize Magio - přes pevnou síť i satelit. Podmínkou je aktivován prémiový balíček HBO + Cinemax. Cena za službu jsou 2 € měsíčně. V rámci aktuální akční kampaně Telekom přináší první tří měsíce používání služby zdarma, přičemž existující zákazníci balíčku HBO + Cinemax budou mít službu aktivovanou automaticky a stačí jim, se registrovat na stránce hbogo.sk. Nabídka platí i pro nové zákazníky balíčku HBO + Cinemax.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články