Quantcast

Finále Wimbledonu s českou tenistkou nově na Nově

| redakce | tisk

Jistá účast české tenisky ve finále dvouhry neslavnější tenisové soutěže světa Wimbledonu ovlivní televizní program stanic TV Nova a FANDA. Vzhledem k atraktivitě zápasu pro české fanoušky chce provozovatel Novy utkání zpřístupnit co největšímu počtu televizních diváků, proto ho přesune ze stanice FANDA na hlavní stanici TV Nova, kde bude odvysílán v sobotu 5. července od 15.00 hodin.

Zbývá už jenom počkat, která z našich reprezentantek se do finále dvouhry probojuje: Bude to ostře sledovaná wimbledonská vítězka z roku 2011 Petra Kvitová, nebo v životní formě hrající Lucie Šafářová? Semifinálovou bitvu českých tenistek odvysílá ve čtvrtek 3. července souběžně FANDA a NOVA Sport.

Z vysílání TV Nova vzhledem k programové změně v sobotu 5. července odpadají pořady Krok za krokem od 9:40, film Vertical Limit od 15:15 a jeho repríza od 3:25. Na Fandovi budou místo tenisového přenosu vysílány od 15:00 hodin Sportovní spoty, od 15:20 NHL Speciál a od 15:50 americký komediální western s Jackem Nicholsonem Utečeme na jih.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články