Quantcast

Premier League nebude na Slovak Sport, potvrdil provozovatel

| redakce | tiskobrázek k článku: Premier League nebude na Slovak Sport, potvrdil provozovatel

Přenosy z anglické fotbalové Premier League v nové sezóně nenajdou diváci na kanálech skupiny Slovak Sport TV. Podle sdělení provozovatele vysílání této soutěže na Slovak Sport nesplnil očekávání.

"Televízia tiež hodnotila vysielanie prvej sezóny najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League. Výstupom je rozhodnutie nevyužiť opciu na vysielacie práva Premier League na ďalšiu sezónu, nakoľko prínos tejto súťaže na našich obrazovkách nesplnil naše očakávania," uvedl na stránkách Slovak Sport TV Lukáš Greguš.

Provozovatel zároveň uvedl, že se rozhodl změnit portfolio sportovních přenosů a zaměřit se zejména na sporty, ve kterých soutěží více českých a slovenských týmů, případně jednotlivců.

Slovak Sport TV proto zakoupil exkluzivní vysílací práva na nový projekt Champions Hockey League (hokejová Liga mistrů), které se účastní 6 českých a 1 slovenský hokejový tým. Od července také vysílá zápasy z české fotbalové ligy. Uvedl provozovatel skupiny kanálů Slovak Sport TV.

Premier League by se měla objevit na programech Digi Sport, které jsou exkluzivně v sítích Slovak Telekom (Digi TV, Magio, Magio Sat) a také v české Digi TV. Pro zákazníky těchto platforem nepůjde o zásadní změnu - jen budou přenosy sledovat z jiné stanice. Zásadní změna to bude pro klienty platforem freeSAT či O2TV v České republice, které neposkytují kanály Digi Sport. V minulé sezóně mohli klienti těchto platforem sledovat přenosy právě z programu Slovak Sport TV2.





Reklama




Vybrané články