Quantcast

Největší televizní noc Emmy se blíží

| redakce | tisk

Největší televizní noc Emmy se blíží, mezi favoritkami na cenu je krásná Kerry Washington ze Skandálu! Tak jako filmy mají své Oscary, seriály a televizní filmy mají své ceny Emmy.

Letošní 66. ročník už zveřejnil nominace, jména kandidátů jsou známá. Supertajné ale je, co si letos televizní hvězdy obléknou. To celebrity do poslední chvíle tají a mlží, a nikdo neví, jaké modely pro ně návrháři připravují. I to odhalí show z červeného koberce E! Live from the Red Carpet (E! Živě z červeného koberce), kterou sledují každoročně miliony diváků po celém světě: v přímém přenosu ji teď i u nás vysílá televizní kanál E! 25. srpna od půlnoci, reprízy pak budou v průběhu celého následujícího dne.

Největší televizní noc Emmy se blíží
▲ Největší televizní noc Emmy se blíží

Právě show z červeného koberce, róby hvězd, jejich komentáře, vtipy i zábavná přeřeknutí začínají v posledních letech bavit publikum skoro ještě víc než předávání cen samotných. Na nominované hvězdy tedy i letos čekají speciální kamery a perfektně připravení moderátoři v čele s Giulianou Rancic a Ryanem Seacrestem, které přicházející hvězdy nejen zpovídají, ale také je nechají, aby je kamera natočila z 360 stupňů a diváci viděli všechny detaily jejich rob. Další moderátorskou dvojicí přímo na červeném koberci je Kelly Osbourne a Ross Mathews z televize E!, kteří mají o všech hostech perfektní znalosti a hvězdy jim často na sebe prozradí i pikantnosti ze svého soukromí.

Největší pozornost módní policie letos upírá na herečku Kerry Washington, nominovanou na Emmy za nejlepší ženský herecký výkon v populární televizní sérii Scandal. Čerstvá maminka dcery Isabelle je totiž známá tím, že její hrdinka Olivie (inspirovaná skutečnou postavou zaměstnankyně prezidentské kanceláře) reprezentuje to nejlepší v kategorii klasické elegantní módy - dokonce podle ní vznikla i úspěšná módní kolekce. A krásná Kerry, která ráda překvapuje módními kreacemi i v soukromí, umí luxusní oblečení i perfektně nosit.

Největší televizní noc Emmy se blíží
▲ Největší televizní noc Emmy se blíží

K favoritům letošních cen patří dále třeba Matthew McConaughey a Woody Harrelson, na cenu Emmy má zálusk také Bryan Cranston a Kevin Spacey. V ženské kategorii bude Kerry Washington konkurovat Juliana Margulies, Claire Danes, šanci má ale i Robin Wright.

V České republice je kanál E! dostupný v nabídce O2 TV.

zdroj: E!





Reklama




Vybrané články