Quantcast

Provozovatel Kontinent TV převezme zákazníky Rikor TV

| redakce | tisk

Společnost Orion Express, provozovatel satelitních DTH služeb Kontinent TV a Telekarta v západní části Ruské federace, převezme klienty konkurenční ruské satelitní DTH platformy Rikor TV.

Satelitní služba Rikor TV je nucena ukončit provoz. Podle náměstka generálního ředitele Rikor TV Sergeje Stavropoltseva je důvodem k ukončení činnosti Rikor TV nezískání vysílací licence od Roskomnadzora. "V této situaci je pro nás hlavní věc - minimalizovat nepříjemnosti zákazníkům a přechod na Orion Express je v tomto směru nejlepším řešením, protože divákům umožňuje nadále používat jejich přijímače a přístupové karty," vysvětlil. Rikor má nadále působit jako poskytovatel služeb placené televize pro smart TV.

Orion Express bude všechny klienty Rikor TV informovat o migraci na své služby v nejbližších dnech. Zákaznická linka Orion Express je připravena přijímat hovory a požadavky nových zákazníků. Integrační proces bude podle informací provozovatele dokončen do 1.11.2014.

Integrace bude provedena prostřednictvím systému podmíněného přístupu Conax, který je plně kompatibilní se službami Orion Express.

Po dobu migrace poskytne společnost Orion Express zákazníkům Rikor TV přístup k balíčku Bezlimitnyj. Po dokončení migrace budou zahrnuti do tarifů Orion Express.

Po skončení integrace bude mít Orion Express více než 2,5 milionu abonentů. Platformy Orion Express se pro západní část Ruska vysílají z pozice 85°E, původní služba Rikor TV je šířena z 60°E.





Reklama




Vybrané články