Quantcast

Telekom Austria Group se dohodla na šíření kanálů SPI

| redakce | tiskobrázek k článku: Telekom Austria Group se dohodla na šíření kanálů SPI

Společnost Telekom Austria Group (TAG) uzavřela strategickou dohodu s filmovou a distribuční společností SPI International. Vídeňské společnosti TAG to umožňuje šířit tématické kanály FilmBox v regionech, ve kterých působí.

Programy FilmBox se staly součástí DTH platformy pod názvem "direct2home" na satelitu Eutelsat 16A (16°E), která zároveň působí jako poskytovatel distribuční trasy stanic FilmBox pro Balkán a střední a východní Evropu.

"S kanály FilmBox jsme zavedli do našich klíčových oblastí vysoce kvalitní obsah, který byl již poskytován v dalších teritoriích střední a východní Evropy. Jsme nadšeni, že se platforma "direct2home" stává technickým broadcasterem služeb poskytující kanály FilmBox nejenom placeným službám TAG ale umožňuje také simulcrypt pro další DTH operátory na satelitu Eutelsat 16A a řadě kabelových a IPTV hráčům," říká z marketingového oddělení TAG Reinhard Zuba.

"Austria Telekom a SPI jsou dvě společnosti, které nepřetržitě expandují ve střední a východní Evropě. Je to skvělá příležitost, jak vytvořit strategickou alianci s tímto důležitým hráčem v průmyslu," říká Berk Uziyel, výkonný ředitel Filmbox International Ltd. "Jsme schopni přinést nejen naše tématické kanály jako FightBox HD nebo DocuBox HD do balkánských zemí a také vyvíjíme lokalizované filmové kanály pod značkou FilmBox. Prvním krokem v této spolupráci je start programů v platformě MTEL v Bulharsku," dodal.





Reklama




Vybrané články