Quantcast

VOYO nově také na Windows Phone

| redakce | tisk

V nabídce Windows Store a Windows Phone Store společnosti Microsoft se nově objevuje aplikace oblíbené videoknihovny skupiny Nova. Aplikace VOYO je určena pro mobilní telefony s operačním systémem Windows Phone 8.1, a tablety a počítače s operačním systémem Windows 8/8.1.

Umožňuje sledování rozsáhlé databáze filmových a seriálových titulů, které si uživatelé mohou přehrát kdykoli a bez reklam.

VOYO nově také na Windows Phone
▲ VOYO nově také na Windows Phone

Videotéka VOYO se svým uživatelům snaží nabídnout ten nejlepší divácký zážitek, proto jim vychází vstříc i na jiných platformách. Nová aplikace je určena pro tablety a počítače s OS Windows 8/8.1 a chytré telefony s OS Windows Phone 8.1. Řešení pro multimediální zařízení připravila skupina Nova ve spolupráci s firmou Microsoft.

Aplikace VOYO umožňuje svým uživatelům sledování více než 2000 filmů ze zahraniční i domácí produkce, rozsáhlé knihovny původních pořadů televize Nova a také exkluzivních sportovních přenosů. Videotéka je dostupná nejen pro počítače, ale také pro tablety, mobilní telefony a chytré televizory. VOYO se tímto stalo jedinečným poskytovatelem „multi-screen“ OTT služeb na všech hlavních zařízeních v České republice,“ říká Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova. Videotéka také nabízí několik dílů oblíbených seriálů televize Nova ještě před jejich odvysíláním v televizi. To vše v té nejvyšší obrazové kvalitě a bez přerušování reklamními bloky za cenu měsíčního předplatného, odpovídající jedinému lístku do kina.

VOYO nově také na Windows Phone
▲ VOYO nově také na Windows Phone

Těší nás, že aplikace VOYO je nyní dostupná v našich aplikačních obchodech, a to jak uživatelům tradičních počítačů a notebooků, tak také mobilním uživatelům s chytrým telefonem nebo tabletem. Nově tak mohou tyto aplikace využívat všichni uživatelé zařízení se systémy Windows Phone 8.1 a Windows 8 a vyšší,“ doplňuje Filip Řehořík z vývojové divize Microsoftu.

VOYO si pro své nové předplatitele také připravilo výjimečnou vánoční nabídku: noví zákazníci, kteří si VOYO předplatí do 31. prosince 2014, ho při platbě platební kartou mají možnost získat za 159 Kč napořád (standardní cena měsíčního předplatného je 189 Kč).

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články