Quantcast

Fantasy seriál Tajemství pravdy od 9.12. na AXN

| redakce | tisk

Od producenta Spidermana (Sam Rami) a tvůrců Herkula přichází akční seriál na motivy fantasy bestsellerů Terryho Goodkinda, autora epické fantasy série Meč Pravdy (The Sword of Truth). Ta byla přeložena do více než 20 jazyků.

Richard Cypher objeví svůj skutečný osud a zjistí, že on sám, záhadná mladá žena, starý moudrý čaroděj a kouzelný meč je všechno, co může ukončit tyranii zlého krutovládce Darkena Rahla. Příběh Tajemství Pravdy se odehrává ve vzdálené zemi, ve věku mečů, draků a kouzel. Tento fantasy seriál bude kanál AXN vysílat od 9.12.2014 každý den v podvečer (kolem 17. hodiny).

Fantasy seriál Tajemství pravdy od 9.12. na AXN
▲ Fantasy seriál Tajemství pravdy od 9.12. na AXN

Richard je obyčejný lesní průvodce, který žije v malém městečku Hartland v Západozemí, jen kousek od hranice oddělující je od Středozemí, kde vládne magie. O Hledači, zlém krutovládci Darkenu Rahlovi ani o moci kouzel zatím nemá tušení. To vše se změní ve chvíli, kdy potká krásnou Kahlan Amnell a zamiluje se do ní.

Kahlan patří k magickému řádu žen Zpovědnic, které používají kouzla, a především chrání Hledače - zosobnění pravdy, spravedlnosti a síly a nejdůležitějšího člověka ze Středozemí. Jeho kouzelný Meč Pravdy mu pomáhá bojovat proti zlu.

S pomocí moudrého průvodce Zedda se Richard a Kahlan vydávají zastavit zlého vládce Darkena Rahla. Cesta je zavede do nebezpečných průsmyků, mystických lesů, přes hranice mrtvých až do magické země.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články