Quantcast

Prima COOL potvrzuje, jsme na Skylinku v HD

| redakce | tisk

Provozovatel kanálů skupiny Prima potvrzuje, že na satelitu je šířena další jeho stanice ve vysokém rozlišení (HDTV). Stanice Prima COOL je nově zařazena do balíčku Digital HD satelitní platformy Skylink.

Díky tomu mohou diváci ve vysokém rozlišení HD sledovat zápasy Ligy mistrů UEFA, Top Gear nebo oblíbené seriály.

Prima COOL potvrzuje, jsme na Skylinku v HD
▲ Prima COOL potvrzuje, jsme na Skylinku v HD

Již příští týden v pondělí 8. prosince si ryzí kvalitu obrazu diváci vychutnají s premiérovým dílem seriálu Da Vinciho démoni. Na to hned další den, v úterý 9. prosince, naváže přímý přenos utkání o postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů, v němž spolu bude soupeřit Liverpool FC a FC Basilej. Následující den 10. prosince na hřišti uvidí Messiho, Neymara, Ibrahimovice a další hvězdy v přímém přenosu utkání 6. kola Ligy mistrů UEFA v zápase FC Barcelona proti Paris St. Germain.

Kromě Ligy mistrů jsou na obrazovce Prima COOL ke zhlédnutí v HD rozlišení také seriály Ospalá díra, Spartakus: Válka zatracených nebo i legendární Top Gear XXI.

Prima COOL potvrzuje, jsme na Skylinku v HD
▲ Prima COOL potvrzuje, jsme na Skylinku v HD

Prima COOL HD je v rámci balíčku Digital HD přístupný všem zákazníkům Skylink s uhrazeným servisním poplatkem. Pro jeho příjem je nutný HD satelitní přijímač, nejlépe s certifikátem Skylink READY.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,876 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články