Quantcast

O2TV Go nově na Windows Phone

| redakce | tisk

O2 začalo testovat aplikaci O2TV Go pro mobilní telefony a tablety s operačním systémem Windows Phone a Windows. Těch je v síti O2 necelých 6 procent. První verze aplikace je od prosince zdarma ke stažení ve Windows Phone Store a Windows Store.

Majitelé chytrých telefonů a tabletů s operačním systémem Windows Phone a Windows se konečně dočkali. O2 dnes zpřístupnilo aplikaci O2TV Go také pro jejich zařízení, a to od verzí 8.1. Zatím pouze v omezené verzi bez Videotéky.

"Abychom vyšli vstříc našim zákazníkům, spustili jsme verzi pro Windows Phone a Windows ještě před vánočními svátky. V průběhu prosince budeme ladit poslední detaily a také doplníme O2 Videotéku," říká Aleš Krejčí, který je v O2 zodpovědný za rozvoj mobilních aplikací.

O2TV Go nově na Windows Phone
▲ O2TV Go nově na Windows Phone

Aplikaci O2TV Go byla doposud dostupná pouze pro mobilní telefony a tablety s operačními systémy Android od verze 4.0 nebo iOS od verze 7.0 a zatím si ji stáhlo téměř 140 tisíc zákazníků. Součástí služby je také webová stránka www.o2tv.cz, která umožní zákazníkům sledovat živé vysílání v PC nebo na notebooku.

Za sledování televize na přenosném zařízení přitom zákazník zaplatí 199 Kč měsíčně. Vyúčtování mu přijde fakturou do emailu nebo v papírové podobě, záleží, jak si to sám zvolí. V případě, že se zákazník rozhodne dále za sledování televize neplatit, může v rámci aplikace i nadále využívat přehledný televizní program nebo si zapůjčit filmy v O2 Videotéce.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články