Quantcast

O2 má přes 182 tisíc klientů. O Vánocích všechny kanály zdarma

| redakce | tiskobrázek k článku: O2 má přes 182 tisíc klientů. O Vánocích všechny kanály zdarma

Počet zákazníků digitální televize O2 TV překročil na začátku prosince hranici 182 tisíc. Za uplynulé dva měsíce tak počet předplatitelů vzrostl o více než 4 tisíce a stále stoupá.

Svůj podíl na tom má i nově zavedená služba O2TV Go, která umožňuje díky stejnojmenné aplikaci sledovat televizní vysílání na mobilních zařízeních. Od svého uvedení na trh eviduje už na 178 tisíc stažení. Informovala o tom společnost O2 Czech Republic.

"Chtěli bychom poděkovat našim zákazníkům za jejich přízeň v roce 2014. Jako dárek jim proto zpřístupníme na období vánočních svátků celou naši programovou nabídku," říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností. "Pro jejich aktivaci stačí pouze restartovat set-top-box," doplnil Duroň. Více než 100 kanálů je majitelům O2 TV k dispozici od 15. prosince do 5. ledna. V nabídce nejsou obsaženy kanály pro dospělé.

Čekání na Ježíška si mohou diváci zkrátit také sledováním filmů v O2 Videotéce. Ve speciální vánoční sekci najdou filmy jako Pretty Woman, Tři oříšky pro Popelku nebo Polární expres. "Pro malé diváky jsme navíc připravili obsah zdarma. Děti v něm najdou na 20 epizod různých seriálů a snímek Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě. To vše z produkce Disney," dodal Duroň.

Pro ty, které už sledování televize nebaví, nachystalo O2 i letos kanál Vánoční pohoda. Na pozici 666 tak mohou diváci sledovat nonstop hořící krb, který na Silvestra a Nový rok nahradí velkolepý ohňostroj.

Digitální televizi lze objednat už od 299 Kč měsíčně. V ceně jsou obsaženy 2 balíčky s tematickými programy a licence pro mobilní televizi O2TV Go na 4 různá zařízení. Součástí služby je přístup k Videotéce a možnost využívat funkce Nahrávání a Zpětné zhlédnutí.





Reklama




Vybrané články