Quantcast

Orion Express s distribuční linkou HD Eurosportů na 85E

| redakce | tisk

Provozovatel satelitní televize Orion Express se společností Discovery Networks CEEMEA podepsal novou dohodu o spolupráci. Podle nové smlouvy bude společnost dodávat kabelovým operátorům v Rusku a SNS programy Eurosport HD a Eurosport 2 HD ze satelitních platforem Orion Express na satelitu Horizons 2 (85°E).

Nová smlouva je pokračováním spolupráce obou společností, která byla zahájena v září 2014. Kdy byl podepsán kontrakt o šíření 4 vlajkových lodí Discovery - Discovery Channel, TLC, ID Xtra a Animal Planet.

Populární sportovní kanály Eurosport HD a Eurosport 2 HD přinesou mj. zimní sporty, série tenisových turnajů "Grand Slam", všechny klíčové cyklistické události a fotbalové zápasy německé fotbalové Bundesligy.

V roce 2014 rozšířila společnost Orion Express svoji programovou nabídku o více než 80 programů, které šíří ze satelitů Horizons 2 (85°E), Intelsat 15 (85°E) a Express AM 5 (140°E). V současnosti poskytuje více než 250 stanic. Do konce roku chce celkový počet programů navýšit na 300.

zdroj: tele-sat.info





Reklama




Vybrané články