Quantcast

Trikolor TV zavádí jediný programový balíček

| redakce | tiskobrázek k článku: Trikolor TV zavádí jediný programový balíček

Operátor největší ruské satelitní platformy Trikolor TV ohlásil změnu v nabídce svých služeb. Od 26. ledna 2015 bude svým klientům poskytovat už jen jediný balíček programů s názvem Edinyj (Jediný).

Od 26.1.2015 místo balíčků Optimum, Super Optimum, Maximum HD, Maximum HD Sibir a Super Maximum HD bude všem svým klientům Trikolor TV poskytovat jediný balíček služeb s názvem Edinyj.

Balíček Edinyj se bude skládat z 25 HD a více než 140 SD programů v závislosti na formátu vysílání, které podporuje přijímací zařízení uživatele. Podle provozovatele je tento krok pokračováním ve strategii přechodu na nový standard moderního televizního vysílání.

Edinyj bude poskytován předplatitelům Trikolor TV v celém Rusku bez ohledu na region bydliště. Balíček je platný pro všechny nové klienty a rovněž pro zákazníky, kteří budou obnovovat své předplatné.

Od 26.1.2015 bude balíček Edinyj poskytován za 600 rublů s předplatným na 6 měsíců (cca 222,- Kč za 6 měsíců, resp. 37,- Kč měsíčně), 900 rublů na 9 měsíců (cca 333,- Kč) a 1200 rublů na 12 měsíců (cca 444,- Kč).

Nový balíček si mohou klienti zaplatit v bankomatech a POS terminálech Sberbank Russia, na poště, v obchodech mobilních operátorů a obchodních řetězcích, s pomocí mobilních služeb, přes platební terminály, elektronické peněženky, přes web provozovatele s pomocí bankovní karty.





Reklama




Vybrané články