Quantcast

Eurosport Events oficiálním promotérem FIM MS Endurance motocyklů

| redakce | tisk

Mezinárodní federace motocyklistů (FIM) dnes oznámila nové partnerství s Eurosport Events. Divize společnosti Eurosport Group pro podporu mezinárodních sportovních akcí podpoří FIM Mistrovství světa Endurance motocyklů (FIM EWC) až do roku 2020.

Jako oficiální promotér série bude Eurosport Events zodpovědný za formování harmonogramu MS, TV produkci, zajištění vysílání a poskytování live timingu a oficiálních výsledků. Promotér se také zavázal zvýšit viditelnost MS v médiích přes platformy Eurosportu.

FIM MS Endurance je vrcholem motocyklových vytrvalostních závodů a zahrnuje legendární závody 24h Le Mans, Bol d'Or, Suzuka 8Hours a Oschersleben. Závodů se účastní špičkoví světoví výrobci motocyklů, mj. Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia a BMW.

Kalendář FIM MS Endurance motocyklů 2015 byl zveřejněn dnes. Mistrovství světa bude živě vysílat Eurosport 2. Každé úterý po závodech bude Eurosport vysílat magazín věnující se nejzajímavějším okamžikům MS. Internetový přehrávač Eurosport Player navíc nabídne divákům každou minutu každého závodu.

Vito Ippolito, prezident FIM: „Vítáme toto partnerství, které zviditelní šampionát FIM - s jeho slavnou historií a oddanými fanoušky - prostřednictvím platforem, které nabízí Eurosport. Endurance závody jsou jednou z nejvíce vzrušujících forem silničních závodů a my se těšíme na spolupráci s Eurosport Events, která je představí novému publiku a nové generaci“.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články