Quantcast

Fishing and Hunting se objeví na veletrhu For Fishing

| redakce | tiskobrázek k článku: Fishing and Hunting se objeví na veletrhu For Fishing

Nejen rybáři a prodejci rybářského vybavení se chystají na nevětší veletrh For Fishing v České republice. Své zastoupení nabídne i specializovaný televizní kanál Fishing and Hunting.

I ten totiž láká rybáře. Jeho tahákem bude rybářský simulátor, který bude v tuzemsku představen vůbec poprvé. Uvedl provozovatel kanálu F&H.

Fishing and Hunting nabízí denně pořady o rybaření, lovení a trendech v této oblasti z celého světa, chtěli jsme, aby i osobní zážitek z veletrhu byl co nejautentičtější,“ poznamenala Erika Luzsicza, ředitelka společnosti Axocom, která TV kanál v ČR a na Slovensku zastupuje.

Přestože rybaření nepatří mezi zprofanované aktivity, má v ČR i na Slovensku širokou základnu příznivců. Navíc do této volnočasové aktivity mnozí investují nemalé peníze.

Jedná se o náročné diváky, kteří ví, co chtějí a nepřesnost či neaktuální informace neprominou. Naopak díky lokálnímu programu připravovanému v tuzemsku, má stanice stabilní základnu diváků. Mnozí z nich jsou natolik houževnatí a zapálení, že v průběhu celého roku nakupují prostřednictvím TV shoppingu nejrůznější novinky a vychytávky,“ prozradila Luzsicza, proč se Fishing and Hunting rovněž účastní veletrhu.

Podle statistik Českého a Moravského rybářského svazu je v tuzemsku celkem 320 tisíc registrovaných rybářů. Jejich počet se v posledních letech sice lehce snížil, naopak v následujících letech by zejména díky baby boomu z poslední dekády měl opět růst. Rybaření tak patří mezi nejrozšířenější české koníčky. Jen pro srovnání, včelařů je v tuzemsku pouhých přibližně 50 tisíc.

Rybářský veletrh For Fishing se koná v prostorách PVA Expo Praha od 12. do 15. února.





Reklama




Vybrané články