Quantcast

Mňam TV v portfoliu Atmedia

| redakce | tisk

Mediální zastupitelství Atmedia rozšiřuje svoje portfolilo o kulinářskou televizní stanici Mňam TV. Televize také vstupuje od poloviny března do TV měření a v nabídce společnosti Atmedia bude zařazena do baličků: atchoice, atwomen, atadults, atmax, atsmart, atvod.

Mňam TV si mohou diváci naladit hlavně prostřednictvím regionálního multiplexu RS8 a také významných operátorů, jako jsou kabelové služby UPC, IPTV společnosti O2 nebo satelitní televize Skylink.

Jak už sám název napovídá, Mňam TV je televizí o jídle a vaření. Jde o výhradně český televizní kanál s vlastními pořady, který na našem trhu dosud chyběl. Jak uvedla Michaela Vasilová, ředitelka Atmedia „Těšíme se na spolupráci s Mňam TV a na příležitost přinést tento zajímavý obsah zadavatelům TV reklamy“.

Na stanici Mňam TV se kromě receptů a efektivních postupů na vaření mohou diváci také těšit na reality show či diskuzní pořady se známými hosty, kteří budou hovořit jak jinak než o jídle. Vlastní pořady s českými osobnostmi jako například moderátora Jana Rosáka či šéfkuchaře Jaroslava Žídka doplní to nejlepší ze světových kulinářských show se známými kuchaři, například Gordon Ramsay či Jamie Oliver.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články