Quantcast

Kino Polska Muzyka a Filmbox v nabídce NNK a TNK HD

| redakce | tiskobrázek k článku: Kino Polska Muzyka a Filmbox v nabídce NNK a TNK HD

Kanály Kino Polska Muzyka a Filmbox budou od 11.5.2015 dostupné pro uživatele prepaid služeb TNK HD (Televize na kartě HD) a Televize n na kartě (NNK). Obě stanice patří do skupiny Kino Polska TV S.A. Stanice budou součástí nového balíčku Extra HD.

Balíček Extra HD bude dostupný za příplatek 19,90 zlotých měsíčně a bude obsahovat více než 50 programů (z toho 23 v HD rozlišení). Zákazníci si budou moci službu zaktivovat pomocí SMS nebo přes zákaznickou linku. Balík Extra HD si budou moci zaktivovat pouze klienti, kteří mají balíčky Domowy HD (19,90 zlotých měsíčně) a Premium HD (19,90 zlotých měsíčně).

V nabídce TNK HD a NNK jsou dostupné i další stanice z portfolia Kino Polska TV S.A. - Kino Polska v balíčku Domowy HD a Filmbox HD v Premium HD.

Kino Polska Muzyka je jediný hudební kanál, který vysílá výhradně polskou hudbu. Stanice vysílá největší hity polských interpretů z různých desetiletí, včetně současných hitů.

Filmbox je filmový kanál, který vysílá oceňované filmy na významných filmových festivalech, dramata, komedie, sitcomy úspěšné po celém světě a velkou rozpočtovou produkci v hvězdném obsazení.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články