Quantcast

Nečekaný dárek pro klienty NTV Plus

| redakce | tiskobrázek k článku: Nečekaný dárek pro klienty NTV Plus

Ruský operátor satelitní platformy NTV Plus poprvé ve své dlouhé historii provedl změnu v tarifikaci paketů a neinformoval o tom klienty. Naštěstí pro majitele přístupových karet se jedná o změny k lepšímu.

NTV Plus vysílá svoji programovou nabídku pro západní část Ruské federace ze satelitů Eutelsat 36A a Eutelsat 36B (36°E). Vysílání je zakódováno systémy Viacccess a Verimatrix.

NTV Plus nabízí balíček Start za jednorázový poplatek 600 rublů. Balíček obsahuje 20 programů. Jde ale o trochu jinou programovou nabídku, jakou je možné sledovat v rámci digitálního pozemního vysílání v Rusku. V paketu se nacházejí mj. i programy Disney Channel, JU-TV a Podmoskovie. Naopak chybí programy TV3, Sport Plus a Spas ze druhého multiplexu. Všechny základní programy z prvního multiplexu jsou obsaženy v tomto balíčku.

K 1.8.2015 byl všem zákazníkům NTV Plus zaktivován balíček s programy prvního multiplexu. Bezplatně mohou klienti NTV Plus sledovat stanice Pervyj kanal, Rossija 1, Rossija 2, Rossija K, Rossija 24, NTV, Pjatyj, Karusel, OTR a TV Centr.

Změny v tarifech operátora mohou souviset se změnou zákona o povinném a bezplatném poskytování základních programů, které jsou dostupné v pozemních multiplexech.

zdroj: satkurier.pl, obob.tv





Reklama




Vybrané články