Quantcast

TV Prima zařazuje do programu Show Leoše Mareše

| redakce | tisk

Televize Prima upravuje své pozdní večerní vysílací schéma a do programu zařazuje první late night show v České republice s názvem Show Leoše Mareše. První díl bude odvysílán již dnes, resp. 5 minut po půlnoci.

V prvním díle se už dnes večer v 00:05 divákům představí režisér Jiří Vejdělek a herečka Anna Linhartová, pro kterou si navíc Leoš přichystal velké překvapení.

TV Prima zařazuje do programu Show Leoše Mareše
▲ TV Prima zařazuje do programu Show Leoše Mareše

Show Leoše Mareše je programová novinka ve vysílání TV Prima. VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše má být okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi. První vysílání pozdně noční show na TV Prima uvidí diváci dnes v noci z 14. na 15.9.2015 a to 5 minut po půlnoci. Z důvodu zařazení nového pořadu do vysílacího schématu dochází k několika změnám. V nočním schématu Primy se ruší původní krimi seriál Hawaii 5-0 a Autosalon. Před Show Leoše Mareše odvysílá Prima ve 22:50 hodin reprízu pořadu Gondíci, s.r.o.

Podobné úpravy proběhnou i v úterním, středečním i čtvrtečním večerním vysílání hlavního kanálu skupiny Prima.

Show Leoše Mareše nebude mít fixní vysílací čas, nicméně pořad bude začínat kolem půlnoci.

Show Leoše Mareše je formát původně určený pro vysílání na lifestylové televizi Mňam TV. FTV Prima a CE Media, provozovatel Mňam TV, uzavřely obchodní dohodu, jejíž součástí je právě i sdílení Show Leoše Mareše. Ta se bude v premiéře vysílat na TV Prima, reprízovat ji pak bude Mňam TV druhý den v dopoledních hodinách. Mňam TV navíc v pátek odvysílá výběr toho nejlepšího, co se v show za uplynulý týden odehrálo.

Jsme rádi, že můžeme tento pořad sdílet se silným partnerem. Spolupráce s Primou pro nás má jednoznačný ekonomický smysl a velmi ji oceňujeme,“ uvedl Pál Milkovics, generální ředitel společnosti CE Media.

Propojení na úrovni obsahu je prvním krokem naší spolupráce, její rozšíření plánujeme v následujících měsících,“ dodává Vladimír Pořízek, výkonný ředitel skupiny Prima.

Show Leoše Mareše má padesátiminutovou stopáž a je postavena na konceptu amerických late night shows. V každém vysílání se diváci mohou těšit na dva zajímavé hosty v netradičních situacích, zajímavé rozhovory a spoustu Marešova osobitého humoru.





Reklama




Vybrané články