Quantcast

Motors TV bude také v polštině

| redakce | tiskobrázek k článku: Motors TV bude také v polštině

Společnost TVPasja, distributor televizních kanálů v Polsku, informovala o plánu spuštění polské jazykové verze stanice Motors TV. Lokalizace by měla být spuštěna ještě během letošního podzimu.

Motors TV se v současné době vysílá ve více než 18 mil. domácnostech ve 37 zemích Evropy, včetně Polska. Stanice se vysílá v anglické, francouzské, německé, holandskou, řecké, srbské a turecké jazykové verzi.

Motors TV je mezinárodní kanál věnovaný výhradně motoristickému sportu. Stanice vysílá více než 70 motoristických akcí během celého roku, což představuje více než 1300 premiéry a zhruba 650 hodin živých přenosů ročně. Stanice byla založena v roce 2000 a nyní je dostupná i v HD rozlišení (Motors TV HD).

Kanál vysílá přenosy a pořady z takových událostí jako jsou FIM World Motocross, FIA World Rally Championship, V8 Supercars, United Sportscar Championship, NZ Jetsprint, FIA Formula 3 European Championship, Race of Champions, FIA World Endurance Championship, European Le Mans Series a Blancpain Endurance.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články