Quantcast

3ABN International ukončuje vysílání přes satelit

| redakce | tiskobrázek k článku: 3ABN International ukončuje vysílání přes satelit

Americký kanál Three Angels Broadcasting Network (3ABN) změní formu distribuci svého programu v Evropě. Provozovatel ukončí nákladnou satelitní distribuci na družici Eutelsat Hot Bird 13D (13°E).

K této změně přistoupí již 31.10.2015. Po tomto datu bude možné pořady vysílatele sledovat už jen na internetu. O rozsáhlých změnách v distribuci jsou informováni satelitní diváci v textové informaci na obrazovce.

Three Angels Broadcasting Network je šířen prostřednictvím družice Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E pro diváky v Evropě, severní Africe a na Středním východě. Vysílání z této pozice je šířeno řadu let. Rozhodnutí o ukončení distribuce na 13°E je překvapivým krokem s ohledem na skutečnost, že řada konkurenčních vysílatelů jako např. Trinity Broadcasting Network, The World Channel, Daystar TV Network či Hope Channel jsou šířeny z pozice 13°E.

Není vyloučeno, že v budoucnu stejný krok jako 3ABN provedou i jiní vysílatelé a přesunou svůj program na internet, který je stále dostupnější a nevyžaduje velké finanční výdaje za distribuci jako přes satelit.

3ABN je celodenní křesťanská televize, která nabízí inspirativní témata z Bible pro děti i dospělé. Program stanice je také složen ze speciálních pořadů pro osoby závislé na alkoholu či drogách. Vedle toho stanice vysílá i křesťanskou hudbu Gospel, pořady o vaření, zahradničení či zdraví.

technické parametry - 3ABN (do 31.10.2015):

• Eutelsat Hot Bird 13D (13°E), freq. 10,815 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články