Quantcast

Operátoři jednají a monitorují zájem o nové kanály TV Prima

| redakce | tiskobrázek k článku: Operátoři jednají a monitorují zájem o nové kanály TV Prima

Do konce tohoto roku hodlá společnost FTV Prima spustit na českém televizním trhu další dva neplacené programy - Prima MAX a Prima Comedy Central. Zatímco první se objeví v celoplošném DVB-T multiplexu 3, druhý uvedený v muxu 4. Není ještě jasné, zda programy budou i na satelitu.

"Jednání o zařazení nových programů do nabídky Skylinku probíhají," uvedl na dotaz webu parabola.cz operátor satelitní platformy Skylink a dodává, že zatím nedokáže říci kdy a v jakém formátu obě stanice zařadí do své nabídky.

Nejasnou odpověď poskytl webu parabola.cz operátor platformy freeSAT: "Aktuálně tyto informace bohužel nejsou dostupné".

Budou programy Prima Comedy Central a Prima MAX v nabídce české Digi TV? "Aktuálně nabízíme 4 kanály z programů Primy v Základním balíčku. Nabídku nových programů Primy registrujeme a vyhodnocujeme," tvrdí provozovatel satelitní sítě Digi TV CZ a Nová Digi TV CZ. "Případné rozšíření naší nabídky o nové programy závisí mj. i na zájmu diváků, který průběžně monitorujeme," dodává webu parabola.cz operátor české DIGI.





Reklama




Vybrané články