Quantcast

Prima Comedy Central uvede tu nejšílenější rodinku na světě. Griffinovi

| redakce | tisk

Nový kanál Pirma Comedy Central přinese každý den od 14.12.2015 v 18:05 hodin a 18:35 hodin dva díly za sebou seriálu Griffinovi. Na další díly se mohou diváci těšit každý den vždy v 18:10 a 18:35 hodin.

Jde tlusťoch, menší tlusťoch, kleptomanka, outsider, přehnaně agresivní dítě a mluvící pes. Ne, to není začátek špatného vtipu, ale charakteristika americké rodinky, která se již brzy dostane na obrazovky vašich televizí. Nový kanál Prima Comedy Cental vám Griffinovi představí již v prosinci. Od té doby se můžete těšit na pravidelný příval ostrého a satirického vtipu, který je vlastní každému členovi této nekonvenční rodinky.

Prima Comedy Central uvede tu nejšílenější rodinku na světě. Griffinovi
▲ Prima Comedy Central uvede tu nejšílenější rodinku na světě. Griffinovi

Griffinovi obývají smyšlené město na Rhode Islandu. Již od prvního pohledu vám nich nebude něco sedět. Mužskou rukou zde vládne Peter Grifiin. Tlustý, nepříliš inteligentní chlapík, který se vyžívá v každodenním sledování televize a ve vysedávání v hospůdce se svými sousedy. Díky jeho vedlejším aktivitám se opravdovou hlavou rodiny stává jeho manželka Lois. Žena v domácnosti, protestantka se sklony ke kleptomanii, se společně s Peterem stará o jejich tři vykutálené děti.

13letý Chris je opravdu věrnou kopií svého otce. Velký a hloupý mladík se snaží svým originálním způsobem vypořádat s klasickými příznaky puberty. Sestra Meg se naproti tomu potýká s problémy ohledně její nevalné popularity ve škole. Nejvykutálenějším členem rodiny je jednoroční Stewie, geniální dítě, které trpí nadměrným sklonem k násilí. Jeho celoživotní vizí je zabití své matky a ovládnutí celého světa. Jediného přítele nalézá v mluvícím psu Brianovi. Inteligentní domácí mazlíček chodí po dvou nohách, pije suché Martini a miluje jízdu ve své Toyotě Prius.

Americká rodinka společně se svými přáteli prochází životem s lehkostí a humorem. Seriál z dílny komika Setha MacFarlane byl poprvé uveden na scénu v roce 1999. Dnes má již přes 200 epizod a získal mnohá ocenění. Typickým nástrojem jeho autorů je satirický humor ostrý jako břitva, který na nikom nenechá nit suchou. Často se tak seriál dostává do kontroverzí se známými osobnostmi politického a společenského života.





Reklama




Vybrané články