Quantcast

Polsat Sport News bude rebrandován na Super Polsat

| redakce | tisk

V případě, že polský regulátor médií KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) udělí souhlas na přejmenování programu Polsat Sport News na Super Polsat a také charakter ze specializovaného sportovního programu na specializovaný program po tělesně postižené, bude program dostupný zdarma v polském terestrickém multiplexu 2 a rovněž v satelitních platformách a kabelových sítích.

Mluvčí televize Polsat portálu wirtualnemedia.pl uvedl, že Polsat požádal KRRiT na změnu názvu a charakteru programu Polsat Sport News na stanici pro Super Polsat pro tělesně postižené. Podle jeho názoru takový program v Evropě neexistuje.

Super Polsat má nabízet kromě sportu, filmů a seriálů také 70 procent obsahu pro nevidomé (nabídka zvukového popisu) a neslyšící (prostřednictvím titulků nebo znakového jazyka).

Polsat Sport News je rozšířením nabídky televize Polsat spolu s programy Polsat Sport a Polsat Sport Extra. Stanice vysílá především magazíny a informační pořady. Občas i přímé přenosy. Polsat Sport News odstartoval 30.5.2011.

Připomeňme, že Polsat chce spustit další dva sportovní kanály - Polsat Sport 2 a Polsat Sport 3. Stanice mohou odstartovat na přelomu let 2016 a 2017.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články