Quantcast

Chcete být milionářem? už příští středu. TV Nova mění program

| redakce | tisk

Nejúspěšnější soutěžní show všech dob Chcete být milionářem?, ve které soutěžící bojují o deset milionů korun, se vrátí na obrazovky televize Nova. První díl z nové série uvidí diváci již ve středu 23.3.2016 ve 20:20 hodin.

Další nové díly legendární soutěže bude Nova vysílat každou středu večer.

Soutěž Chcete být milionářem? se na obrazovkách Novy objeví místo původně plánovaného seriálu Drazí sousedé. Ten bude televize vysílat jen jednou týdně - v pondělí ve 20:20 hodin.

Chcete být milionářem? už příští středu. TV Nova mění program
▲ Chcete být milionářem? už příští středu. TV Nova mění program

Moderování legendárního pořadu Chcete být milionářem? se ujme charismatický Marek Vašut. "Nabídka je to opravdu lichotivá a je to samozřejmě příjemný pocit, když si člověk uvědomí, že je to nejúspěšnější televizní soutěžní pořad všech dob. Jednoznačně nejvíc si užívám interakci se soutěžícími. Možnost dialogu s publikem a soutěžícími. Je to příjemná, vzájemná energie," řekl Marek Vašut.

Soutěž Chcete být milionářem? se představí tak, jak ji mají diváci rádi. Zároveň ji s premiérovými díly doplní několik novinek. Pořad se představí v novém velkém studiu, s novou úvodní znělkou, možností riskantnější varianty hry i čtvrtou nápovědou.





Reklama




Vybrané články