Quantcast

Sky Sport News HD od 1.12. FTA a začne přenosem z Bundesligy

| redakce | tisk

Od 1. prosince 2016 bude německá verze Sky Sport News HD vysílat zcela zdarma. Stanice bude divákům nadále přinášet aktuální sportovní výsledky a sportovní zpravodajský servis po celých 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

Sky Sport News HD je doposud v Německu dostupný pouze abonentům placené televize Sky Deutschland. Od 1.12.2016 se toto změní. Volné vysílání umožní sledovat program stanice všem sportovním fanouškům.

Sky Sport News HD bude od 1.12. dostupný ve všech distribučních platformách v Německu (kabelové a IPTV sítě, web a mobilní vysílání) zcela zdarma. Rovněž grátis bude program i na hlavním evropském satelitním systému Astra na pozici 19,2°E.

Program Sky Sport News HD při svém novém startu jako FTA program výjimečně odvysílá přímý a kompletní přenos z jednoho zápasu německé fotbalové Bundesligy. Diváci Sky Sport News HD uvidí v pátek 2.12.2016 utkání 1. FSV Mainz 05 proti FC Bayern München. Přenos bude souběžně šířen i na placeném programu Sky Sport Bundesligy 1 HD.

Provozovatel stanice Sky Sport News HD očekává, že s volným vysíláním bude zájem o tento program nadále růst. Kanál v posledních 48 měsících nepřetržitě roste a je velmi populární mezi abonenty Sky Deutschland. Více než 75 procent diváků Sky Sport News HD označují program jako dobrý nebo velmi dobrý. Stanice má aktuálně 0,32% podíl ve své cílové skupině muži ve věku od 14 do 59 let.

technické parametry - Sky Sport News HD:

• Astra (19,2°E), freq. 12,304 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, aktuálně CA Videoguard

zdroj: Infosat





Reklama




Vybrané články