Quantcast

FightBox HD uvede KOK Hero Series

| redakce | tisk

FightBox s potěšením oznamuje, že série King of Kings (KOK), jedna z nejznámějších událostí kickboxu, se v sobotu 5. listopadu 2016 v 18:00 vrací živě z Rigy v Lotyšsku.

KOK s již třetí akcí v lotyšském hlavním městě nadále upevňuje svou dominantní pozici předního propagátora kickboxu ve východní Evropě. Ve velmi zajímavé nabídce zápasů, kde najdete souboje ve třech různých bojových sportech: kickbox, MMA a box, nastoupí nejlepší lotyšští bojovníci proti mezinárodním talentům světové úrovně.

Hlavní událostí HEROES SERIES, kterou živě odvysílá FightBox, je osmé kolo zápasu Dream Box o mistrovský titul v kategorii -79.4 kg, v níž bude Oleg Fedotov čelit Andreyi Pokumeikovi. V souboji podle pravidel MMA se Litevec Zygimantas Ramaska postaví proti Robertu Skujinsovi z Lotyšska v kategorii -70 kg. A vycházející hvězda, polský bojovník Martin Durka bude čelit Lotyši Arthurovi Smertyevovi podle pravidel kickboxu KOK. HEROES SERIES přinese celkem šest zápasů. Kompletní program večera naleznete níže.

Hlavní zápas: -79.4 kg, souboj o titul Dream Box, pravidla boxu, 8 x 3 min
Oleg Fedotov (Lotyšsko) vs. Andrey Pokumeiko (Lotyšsko)

-85 kg, KOK pravidla kickboxu, 3 x 3 min
Rahmani Madani (Belgie) vs. Vitalij Buhrjakov (Lotyšsko)

-70 kg, MMA pravidla bushido, 2 x 5 min
Zygimantas Ramaska (Litva) vs. Robert Skujins (Lotyšsko)

-65 kg, KOK pravidla kickboxu, 3 x 3 min
Martin Durka (Polsko) vs. Arthur Smertyev (Lotyšsko)

-76 kg, KOK pravidla kickboxu, 3 x 3 min
Mantas Stankis (Litva) vs. Pavel Mazurok (Lotyšsko)

-65 kg, KOK pravidla kickboxu, 3 x 3 min
Karolis Buslys (Litva) vs. Vitaly Usov (Lotyšsko)

Série KOK spojuje sportovce na světové úrovni s oddanými fanoušky bojových sportů v arénách všude na světě a nabízí tak kvalitní sportovní zábavu. KOK má díky svému charakteru, intenzitě a spontánnosti širokou fanouškovskou základnu a FightBox je vysílacím partnerem této série.

Kromě živého přenosu na kanálu FightBox HD ve více než 40 zemích po celém světě bude KOK pro všechny fanoušky kickboxu dostupný i jako online stream na www.fightboxlive.com pouze za 3,99 EUR!

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články