Quantcast

Hokejová Liga mistrů exkluzivně na Sport1 a Sport2 až do roku 2020

| redakce | tisk

Tažení českých klubů v Hokejové Lize mistrů budou moci čeští i slovenští hokejoví fanoušci i nadále sledovat na stanicích Sport1 a Sport2. Ty budou soutěž, která získává stále větší prestiž mezi kluby i fanoušky, vysílat až do roku 2020.

Jsme rádi, že hokejoví fanoušci v České republice a na Slovensku budou moci sledovat ten nejlepší evropský hokej i po další tři roky na našich stanicích,“ říká Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International - Central Europe pro Českou republiku a Slovensko, která stanice Sport1 a Sport2 provozuje.

AMC Networks chce i nadále umožnit fanouškům v České republice a na Slovensku sledovat kvalitní duely mezi nejlepšími evropskými týmy. Proto smlouvu s Mezinárodní federací ledního hokeje (IIHF), která letos končí, prodloužila o další tři roky.

Díky tvrdé práci jak IIHF, tak samotných klubů, má hokejová Liga mistrů stále větší prestiž. K popularitě určitě přispívají i úspěchy českých a slovenských týmů. Spolu se zápasy Slovanu Bratislava v ruské Kontinentální hokejové lize tak nabízíme na stanicích Sport1 a Sport2 velmi silné hokejové portfolio pro diváky jak v České republice, tak na Slovensku,“ pokračuje Evžen Chlanda.

Letošní ročník 2016/2017 dnes, 17. ledna čekají semifinálové odvety. “Doufáme, že poslední český zástupce v soutěži, pražská Sparta v dnešním duelu s Växjö Lakers uspěje, a završí tak dosavadní působení v soutěži účastí ve finále, které může být i vítězné. Jak dnešní zápas, tak finále uvidí diváci živě na obrazovkách stanice Sport1,“ doplňuje Evžen Chlanda.

Samotnou soutěž čekají od nadcházející sezony výrazné změny, které by ji měly ještě více zatraktivnit. Počet účastníků se sníží o třetinu na 32 týmů a zakládající členové už nebudou mít jistotu startu. Mezi 32 účastníky bude mít jedna země maximálně pět zástupců. Jistotou startu bude mít jen vítěz z předchozí sezóny s tím, že své zemi tím nezajistí místo navíc.

Hokejová Liga mistrů na Sport1 a Sport2 v číslech:
Celkem stanice Sport1 a Sport2 v letošní sezoně odvysílají 150 hodin přímých přenosů a celkem 58 zápasů živě. Čísla zahrnují dnešní semifinále i finále, které se hraje 7. února.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články