Quantcast

3. sezona seriálu Fear the Walking Dead na AMC od 5. června

| redakce | tisk

Původní seriál z dílny AMC Fear the Walking Dead - Živí mrtví: Počátek konce čeká v pondělí 5. června v brzkých ranních hodinách (3:00) celosvětová premiéra. Ten samý den si ve 22:00 budou moci čeští a slovenští diváci epizodu užít i s českým dabingem.

Třetí sezona oblíbené zombie série bude již tradičně rozdělena na dvě části. V té první se fanoušci zombie mohou těšit celkem na osm epizod. Přičemž právě premiéra a následně i finále první poloviny sezony (10. července) budou dvou-epizodové.

Nehostinné území na bývalé hranici mezi Mexikem a Spojenými státy opět propojí rodiny. Konec světa, který odstartovala zombie apokalypsa, smazal hranice a hrdinové seriálu musí znovu obnovit nejen společnost ale především vztahy v rámci rozpadlých rodin.

3. sezona seriálu Fear the Walking Dead na AMC od 5. června
▲ 3. sezona seriálu Fear the Walking Dead na AMC od 5. června

Během druhé sezony nalezla Madison milovaného Travise. Naopak Alicia se vzpamatovává z vraždy Andrese. Nick, nacházející se pouhých pár mil od své matky, byl společně s Lucianou přepaden americkými vojáky a oba jen o vlásek unikli smrti.

Strand a Ofélie se snaží vzchopit, a zatímco prvně jmenovaný se soustředí na využití nové světové měny, Ofélie testuje svou vůli přežít v zajetí.

Populární seriál Fear the Walking Dead - Živí mrtví: Počátek konce odstartuje 5. června třetí sezonu pod vedením zkušených producentů, Dave Ericksona, Roberta Kirkmana, Gale Anne Hurdové, Grega Nicotera a Davida Alperta.

3. sezona seriálu Fear the Walking Dead na AMC od 5. června
▲ 3. sezona seriálu Fear the Walking Dead na AMC od 5. června

Hlavní role opět obsadí Kim Dickensová v roli Madison, Cliff Curtis jako Travis, Frank Dillane se znovu představí jako Nick, Alycia Debnam-Carrey ztvární postavu Alicie a Mercedes Mason si zahraje Ofelii. Dalšími stálicemi pak jsou Colman Domingo jako Strand a Danay Garcia v roli Lucainy.

Nově se ve třetí sezoně představí Dayton Callie, Daniel Sharman a Sam Underwood, kteří ztvární rodinu Ottů - zakladatelů organizace, která se chystala na pád demokracie, ale neočekávala povstání mrtvých. Kromě nich se mohou diváci též těšit na Lisandru Tenu, která si zahraje roli Loly Guerrerové.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články