Quantcast

Jde to i bez set top boxu. O2 TV v aplikaci na tv Samsung

| redakce | tisk

Televizní službu O2 TV bude možné na televizorech sledovat i bez externího set top boxu. Operátor O2 začne od poloviny října nabízet majitelům televizorů Samsung s rokem výroby 2016 a novější nabízet vlastní aplikaci.

Tu naleznou zájemci přímo v Samsung Store televizoru. Provozovatel zároveň ubedl, že podobnou televizní aplikaci pro LG TV a Android TV představí v příštím roce.

O2 TV na televizorech Samsung (foto: O2)
▲ O2 TV na televizorech Samsung (foto: O2)

I bez set top boxu mohou diváci O2 TV na televizorech Samsung využívat všechny poskytované funkce, na které jsou již zvyklí z rozhraní běžné O2 TV nebo mobilní aplikace. Nechybí tedy ani možnost posunu v čase až na 7 dní zpět, přeskakování programu, nahrávání nebo vyhledávání pořadů podle názvu nebo žánru. Nově přibyla možnost si přidávat pořady do seznamu Oblíbených.

O2 TV na televizorech Samsung (foto: O2)
▲ O2 TV na televizorech Samsung (foto: O2)

K dispozici je také přehledný televizní program (EPG) nebo sekce Filmy, která zahrnuje O2 Videotéku s filmovými novinkami, ale i filmy, které jsou aktuálně ke zhlédnutí na kanálech, které má zákazník ve svém tarifu. Celkem tak diváci mohou vybírat z více než 2 tisíc titulů.

Televizní aplikaci mohou využívat zákazníci O2 TV na televizorech Samsung z roku 2016 a novějších. Pro bezproblémový chod je nutné internetové připojení o rychlosti 6 až 8 Mbit/s. Aplikace umožňuje sledovat programy až do rozlišení 1080i.





Reklama




Vybrané články