Quantcast

TNTSAT a CANAL+ bez programů skupiny TF1

| redakce | tisk

Od 2. září 2022 chybí v bezplatné satelitní platformě TNTSAT a pay-tv službě CANAL+ na satelitu Astra (19,2°E) programy privátní mediální skupiny TF1. Diváci TNTSAT a CANAL+ tak nemohou přijímat stanice TF1, TMC, TFX, TF1 Séries Films a LCI.

"Z důvodů, které nemůžeme ovlivnit, je na TNTSAT přerušeno vysílání kanálů TF1, TMC, TFX, TF1 Series Films a LCI. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti," uvádí stroze k výpadku programů skupiny TF1 oficiální stránka platformy TNTSAT.

Služba MyTF1
▲ Služba MyTF1

CANAL+ se doposud nedohodl na nových obchodních podmínkách s provozovatelem programů TF1. Stávající smlouva vypršela 31.8.2022. A z toho důvodu musel operátor všechny stanice TF1 ze všech balíčků vyřadit.

"Pokud přijímáte stanice TF1, TMC, TFX, TF1 Series Films, LCI a MYTF1 prostřednictvím Canal+, již nemáte přístup k našim kanálům a našim službám a velmi nás to mrzí. Dohoda, která umožnila společnosti Canal+ vysílat kanály skupiny TF1 a MYTF1, skončila 31. srpna, naše dvě skupiny nedosáhly dohody. Bohužel kanály TNT již nejsou dostupné přes Canal+. Mrzí nás tato situace, která vás připravuje o náš obsah, zatímco za něj nadále platíte ve svém předplatném," uvádí ve svém stanovisku provozovatel TF1.

"Doufáme, že bude rychle dosaženo dohody o obnovení příjmu našich kanálů a našich služeb. Naše kanály a jejich archívy najdete na MYTF1.fr; v aplikaci MYTF1 a lineární kanály v pozemním vysílání (DTT/TNT) a u všech ostatních distributorů," dodala skupina TF1.

Portál telesatellite.com poznamenává, že za své programy TF1 nyní požaduje vyšší distribuční poplatky navýšené o více než 50%. Takové zvýšení neakceptuje společnost CANAL+, která by byla nucena promítnout takové zdražení do všech nabízených služeb.





Reklama




Vybrané články