Quantcast

Sanremo 2023 s exkluzivními hosty

| redakce | tisk

Dnes začíná 73. ročník proslulého mezinárodního hudebního festivalu Sanremo. V divadle Aristor před publikem vystoupí soutěžící i vzácní hosté, kteří podpoří skvělou atmosféru písničkové soutěže.

Sanremo 2023 jako soutěžící vystoupí Giorgia, Articolo 31, Elodie, Colapesce e Dimartino, Ariete, Moda, Mara Sattei, Leo Gassman, I cugini di campagna, Mr Rain, Marco Mengoni, Anna Oxa, Lazza, Tananai, Paola e Chiara, LDA, Madame, Gianluca Grignani, Rosa Chemical, Coma Cose, Levante a Ultimo.

Během jednotlivých večerů vystoupí celá řada známých hudebníků jako Black Eyed Peas (8.2.), Albano (také 8.2.), Maneskin (9.2.), Eros Ramazzotti (10.2.) a legendární kapela Depeche Mode (11.2.2023).

Jednotlivými večery budou provázet Amadeus a Chiara Ferragni.

Festival Sanremo 2023 se koná od úterý 7.2.2023 do soboty 11. února od 20:35 hodin. Přímé přenosy mohou diváci sledovat na volně ( FTA) vysílaném programu Rai 1 HD (Eutelsat Hot Bird, 13°E) a dále se také vysílá pro zákazníky TivúSat ve 4K na programu Rai 4K. Show bude možné sledovat celosvětově na portálu RaiPlay.it, včetně aplikace pro Android TV. Přenosy nebo záznamy budou vysílat vybrané zahraniční stanice a webové portály.

Z komerčního pohledu je pro Rai festival Sanremo 2023, které ještě nezačal, úspěšnou akcí. Rai oficiálně hlásí tzv. overbooking - pro další inzerenty již nemá žádný prostor pro odvysílání reklamního spotu i po výrazném zdražení reklamy o 27%. Rai nyní může počítat s příjmy minimálně 50 milionů eur. Další reklamu během Sanrema by Rai mohla odvysílat jen v případě, že přes den omezí reklamu.

zdroj: franck + vl.info





Reklama




Vybrané články