Quantcast

Hrůzostrašné domy odkryjí svá zákoutí na CBS Reality

| redakce | tisk

V březnu se na televizní stanici CBS Reality mohou diváci těšit na pokračování napínavých seriálů. Nahlédnou například do nejděsivějších případů domů s hrozivými osudy v prvních dvou sériích pořadu Domy hrůzy, kde se setkají s neuvěřitelnými osobními příběhy.

Dále bude v průběhu března pokračovat oblíbený pořad Soudkyně Judy, ukazující další případy, kterých se ujme nesmlouvavá americká soudkyně.

Domy hrůzy
Pokračování premiérového vysílání první a druhé série pořadu Domy hrůzy nechá divákům běhat mráz po zádech. Seriál představuje skutečné příběhy lidí, kterým se jejich domov proměnil v noční můru, a tím jim tak převrátil celý život vzhůru nohama. Ať už se jedná o novostavbu ve městě, nebo prázdninový domek na venkově, případy domů hrůzy vyprávějí o zaplavených, zřícených, znečištěných domcích, nebo také o obydlích, které postihly různé přírodní katastrofy. Pořad vypráví o situacích, do kterých by se nikdo rozhodně dostat nechtěl.

V první sérii mohou diváci sledovat příběh Phila a Helen ze Staffordshiru ve Velké Británii, kterým ohrozil jejich penzion sesuv půdy a následně se dva metry od jejich vchodových dveří otevřela obrovská propadlina. Dále bude možné sledovat příběh Caroline ze Somersetu a škod, které na jejím domě napáchali řidiči nákladních vozů, kteří se kolem jejího domku snažili projíždět velmi úzkou, jednoproudovou silnicí. V seriálu se objeví i případ přírodní katastrofy - příběh Tonyho, kterému do jeho domu v Bexhill-on-Sea ve východním Sussexu udeřil blesk, který nejenom vytvořil čtyřmetrovou díru ve střeše domu, ale také zapálil půdu.

Hrozivé příběhy je možné sledovat vždy v sobotu a v neděli od 11:00, 17:40 a 22:40 až do 18. března. V repríze následně ve všední dny od 7:40, 13:05 a 20:10 od 20. března do 4. dubna.

Soudkyně Judy
Vysílání již 21. série populárního pořadu Soudkyně Judy bude pokračovat v březnu na stanici CBS Reality. Ikonická soudkyně Judith Sheindlin, která dříve působila v New Yorku na rodinném soudu, baví diváky svými schopnostmi dostat se k jádru věci a nekompromisně vyřešit daný soudní spor. Pro mnohé lidi hraje roli morálního kompasu. Ukazuje lidem, jak by měl vypadat spravedlivý soud. Snaží se pomoci obětem dosáhnout spravedlnosti a zároveň odrazovat pachatele od toho, aby se dopouštěli přestupků či trestních činů dál.

V první epizodě 21. série se soudkyně Judy setká s případem může, který je neprávem zatčen po rozhořčených stížnostech majitelů odtahových společností. Dále se bude řešit také případ ženy, která poskytla zázemí příteli v nouzi, ale poté zjistila, že ji šidí podvodnými šeky.

Jak si s těmito případy poradí soudkyně Judy lze sledovat po třech dílech každý všední den v 10:35 a 18:55 od 5. března do 4. července. V repríze následně soboty a neděle ve 13:30 od 18. března do 14. srpna.

zdroj: CBS Reality





Reklama




Vybrané články