Quantcast

Markíza Krimi již v nabídce UPC SK

| redakce | tisk

Společnost UPC Broadband Slovakia zařadila do svého programového rastru nejnovější lineární kanál domácí (slovenské) komerční televizní skupiny Markíza - program Markíza Krimi.

Markíza Krimi začala vysílat zhruba před jedním rokem a jedním měsícem - 6.6.2022. Stanice, jak již název napovídá, se zaměřuje na seriály, filmy a pořady s kriminální a detektivní tématikou.

Program Markíza Krimi je součástí služeb UPC TV Smart, UPC TV Happy a UPC TV Super. Vysílání je poskytováno v HD rozlišení a dostupný je i televizní archív (možnost zpětného shlédnutí odvysílaných pořadů).

Zařazení Markíza Krimi do nabídky slovenské UPC je dobrou zprávou pro televizní diváky. Nedávno totiž hrozilo, že programy Markízy nebudou dostupné zákazníkům slovenské společnosti UPC kvůli vypršení platnosti původní distribuční smlouvy. UPC se s televizí Markíza nakonec dohodla na smlouvě na další období. Kabelovce UPC se nelíbil růst distribučních poplatků, které podle operátora zvyšují náklady na poskytování televizních služeb. Operátoři jsou pak dle názoru UPC nuceni zahrnout zvýšené náklady do konečné ceny pro zákazníky.





Reklama




Vybrané články