Quantcast

Televize Relax požádala o novou licenci

| redakce | tisk

Provozovatel české lifestylové stanice Televize Relax, společnost TP Pohoda s.r.o., požádal domácího regulátora RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) o novou licenci pro digitální pozemní vysílání.

Rada se bude požadavkem subjektu zabývat na některém z příštích termínů zasedání.

Důvodem pro požádání o novou vysílací licenci je skutečnost, že stávající licence platí do 21.12.2023. Provozovatel si proto musí zažádat o licenci novou.

Licence pro stanici s původním názvem TV Pohoda byla provozovateli vydána 13. prosince 2011. Podle licenčních podmínek se jedná o program pro celou rodinu, má vysílat pořady pro děti či školáky či teenagery, dokumenty, zábavní či soutěžní pořady, diskuse, magazíny, pořady s obsahem interaktivních prvků, pořady o sportu či trávení volného času a podobně. Zajímavostí je, že stanice se nejprve jmenovala TV Pohoda, později došlo k přejmenování na TV Relax, návratu k názvu TV Pohoda a opětovnému použití názvu TV Relax.

Stanice TV Relax je šířena prostřednictvím celoplošného pozemního vysílání (DVB-T2 multiplex 24) u operátora Digital Broadcasting. Stanice je dostupná také na satelitu Astra (i v nabídce platformy Skylink) a také u dalších kabelových a internetových televizních platforem.





Reklama




Vybrané články