Quantcast

TN Live slaví třetí narozeniny

| redakce | tisk | názory

Tento pátek 3. května 2024 oslaví zpravodajská platforma TV Nova - TN Live - již třetí narozeniny. Vedle zpravodajských událostí se TN Live věnuje také například společenským tématům, ekonomice, zdravotnictví, školství, sportu nebo světu celebrit.

Když jsme tento projekt rozjížděli, dali jsme si za cíl, že chceme být pro naše diváky u všeho důležitého a zajímavého, co se nejen v naší republice právě děje. Jsem moc rád, že i po třech letech se nám to stále daří. K tomu postupně přidáváme i pravidelné pořady a rubriky, abychom zajistili, že se náš divák dostane nejen k těm nejžhavějším novinkám, ale že mu k nim dáme i širší kontext nebo názory řady odborníků,“ říká Kamil Houska, ředitel zpravodajství TV Nova.

Režie TN Live (foto: Mikuláš Křepelka, TV Nova)
▲ Režie TN Live (foto: Mikuláš Křepelka, TV Nova)

Od letošního května čekají na diváky novinky. Na svůj oblíbený diskuzní pořad Napřímo se mohou těšit od 2. května v 17:30 každý pracovní den. Za moderátorským pultem se budou střídat Bára Divišová, Veronika Petruchová a Michaela Indráková.

Zvýšená frekvence čeká i na lifestylový magazín Talk!, který se představí od 14. května také každý pracovní den, a to v 16:00. Hlavní moderátorkou bude Rebecca Diatilová, nicméně s ní bude úzce spolupracovat i redakce pořadu Život ve hvězdách. Větší množství informací čeká na diváky v pořadu Svět za hranicemi, který bude posílen od června.

Je to pochopitelné, v současnosti se toho děje opravdu hodně, na začátku června nás čekají volby do Evropského parlamentu a na podzim americké prezidentské volby, nadále probíhá válka na Ukrajině a konflikt v Izraeli. Chceme ale přinášet i pozitivní témata a příběhy, chceme motivovat a inspirovat,“ vysvětluje Martin Synek, šéfredaktor TN Live.

Další novinky ve vysílání TN Live čekají na diváky v druhé polovině roku.

Sledovanost jednotlivých pořadů se pohybuje v řádu několika desítek tisíc, rekordní týdenní sledovanost zaznamenala platforma v březnu letošního roku, a to 518 468 video views. Vysílání TN Live je k dispozici na TN.cz, Voyo a pod modrým tlačítkem HbbTV, vybrané pořady také v podcastových aplikacích nebo na sociálních sítích.

Nejbližším větším projektem ve vysílání TN Live budou debaty u příležitosti voleb do Evropského parlamentu.

zdroj: Nova

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články