Quantcast

Fox Crime v Baltských zemích a před vstupem do Ruska a Ukrajiny

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Fox Crime v Baltských zemích a před vstupem do Ruska a Ukrajiny

FOX International Channels expanduje s program Fox Crime do Baltských zemí. Fox Crime vysílá 18 hodin programu denně věnovaný zločinům, vyšetřování a záhadám.

Od pondělí 29.října je program Fox Crime vysílán v Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Provozovatel si zajistil distribuci signálu s předními kabelovými a IPTV operátory v regionu a v současné době může program přijímat více než 70 procent domácností. V budoucnu chce kanál expandovat do dalších zemí bývalého Sovětského svazu - Ruska a Ukrajiny.

Fox Crime se vysílá v angličtině a ruštině. V prime time se pořady vysílají s titulky v litevském a estonském jazyce. V budoucnu se počet titulkovaných pořadů rozšíří.

Kanál Fox Crime přináší původní programy, biografie neblaze proslulých kriminálníků a dokumentární pořady o historických zločinech a také pořady o vyšetřování zločinů ve světě. Stanice divákům přinese thrillery a dramata jako Dexter, Brotherhood, Monk, JAG a Kojak a další.

Program Fox Crime Russia používá k distribuci satelit Atlantic Bird 1 (12,5°W), kmitočet 11,178 GHz, polarizace vertikální, SR 2857, FEC 3/4. Signál je od pondělí kódován systémem Viaccess PC 2.6.

zdroj: vl. zpráva + worldscreen





Reklama




Vybrané články