Quantcast

Turner plánuje pro Německo kanál TNT

| redakce | tisk

Turner Broadcasting System obchodně vstoupil do satelitní platformy Premiere Star. Hannes Heyelmann, obchodní ředitel zábavní části Turnera v Německu, uvedl, že vedle investice do placené televize plánuje v zemi další aktivity. Informoval o tom mediální magazín DWDL.

Dceřiná společnost Time Warner Turner Broadcasting System získala nedávno 8,5 procentní podíl v placené televizi Premiere Star. Pro manažery z Turneru se jedná o strategickou investici. Důležitá je blízkost k platformě.

Turner zvažuje spustit v Německu další placený kanál. Mělo by se jednat o TNT, který je číslem jedna v segmentu placené televize v USA. TNT přináší programový mix složený ze seriálů a filmů. Vedle zahraniční produkce vysílá TNT v USA i vlastní seriály. Příkladem je například krimi seriál The Closer. V Evropě se vysílá kanál TNT ve Španělsku (platforma Digital+, 19,2°E a 30°W) a před několika týdny kanál odstartoval také na tureckém trhu (zatím volně na satelitu Türksat 2A, 42°E, kmit. 11,804 GHz, pol. V, SR 24444, FEC 5/6, DVB-S).

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články