Quantcast

Filmbox HD začal testovat v kabelové síti UPC

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Filmbox HD začal testovat v kabelové síti UPC

Filmový kanál společnosti SPI International, Filmbox HD, se v úterý 27. května 2008 objevil v kabelových sítích společnosti UPC Česká republika. Program se vysílá v digitální nabídce UPC Digital.

Program je zatím vysílán zkušebně, upozornil server parabola.cz František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR společnosti UPC Česká republika. Zahájení oficiálního vysílání programu Filmbox HD v sítích UPC je naplánováno na začátek června t.r. Nabídka UPC Digital zatím obsahuje tři HD kanály - Voom HD, National Geographic Channel HD a HBO HD.

Filmbox HD je jedním z TV projektů společnosti SPI. Firma v Česku a na Slovensku provozuje filmové programy Filmbox, Filmbox Extra a Filmbox HD. Televize Filmbox HD je filmový kanál ve vysokém rozlišení (HDTV). Do konce února letošního roku se vysílal pod názvem Nonstop Kino HD. Tento program je součástí sítí Mattes, Orange a Micronet.

SPI připravuje další dva programy - kanál československých filmů Nostalgia (start již tuto neděli; vysílat bude na platformě CS Link - 11,992 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, pozice 23,5°E) a kanál pro dospělé Erox.





Reklama




Vybrané články