Quantcast

Anketa parabola.cz: Nejvíce diváků chtělo český Eurosport

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Anketa parabola.cz: Nejvíce diváků chtělo český Eurosport

Nejvíce diváků platformy CS LINK má zájem o Eurosport s českým komentářem. Vyplývá to z právě uzavřené ankety serveru parabola.cz, který u svých čtenářů zkoumal o jaký z přidaných programů v červnu a červenci na kartách společností Gital a Trade and Technology mají zákazníci největší zájem.

Do ankety byly proto zařazeny stanice Nostalgia, DoQ, Film+, český Eurosport a Leo TV. Hlasování se od 8.7. do 31.8.2008 zúčastnilo celkem 3867 čtenářů webu parabola.cz. Nejvíce čtenářů má zájem o příjem sportovního programu Eurosport s českým komentářem (37% hlasujících), na druhém místě se umístil nový kanál se staršími československými filmy Nostalgia (má o něj zájem 22% čtenářů). Třetí pozici vybojoval filmový kanál Film+ v češtině skupiny IKO Cable TV (16% čtenářů).

Anketa parabola.cz: Nejvíce diváků chtělo český Eurosport
▲ Anketa parabola.cz: Nejvíce diváků chtělo český Eurosport

Předposlední skončil první český erotický kanál Leo TV (14% hlasů) a na poslední páté příčce se umístil nový dokumentární kanál DoQ (11 procent hlasů) z produkce IKO Cable TV.

Všech pět tématických kanálů, které byly předmětem průzkumu, nejsou v nabídce ani jednoho z distributorů Gital a Trade and Technology. Gital nabízí z těchto kanálů Eurosport, Film+, DoQ a Leo TV a Trade and Technology (TaT) stanice Eurosport a Nostalgia.





Reklama




Vybrané články