Quantcast

Towercom jedná o zařazení JOJ Plus do platformy Skylink

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Towercom jedná o zařazení JOJ Plus do platformy Skylink

Společnost Towercom, provozovatel slovenské satelitní služby Skylink, vede jednání s provozovatelem komerční televize JOJ MAC TV.s.r.o. ohledně distribuce nového tématického programu JOJ Plus na satelitní platformě Skylink na satelitu Astra na pozici 23,5°E.

"O zařazení JOJ Plus na platformu Skylink se jedná," uvedl na dotaz serveru parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti Trade and Technology, která s firmou Towercom úzce spolupracuje. Stanice JOJ Plus by měla odstartovat zhruba za měsíc. Deník SME uvedl, že stanice odstartuje 5.10.2008. Podle dřívějšího vyjádření mluvčí TV JOJ se nová stanice objeví na placených platformách UPC Direct a Digi TV.

Společnost MAC TV s.r.o. získal včera od Rady pro vysílání a retransmisi licenci na celoplošné vysílání monotypové programové služby s názvem TV JOJ PLUS prostřednictvím satelitu, KDS, MMDS, MVDS.

JOJ Plus bude v pořadí již druhý kanál JOJky. Konkurenční Markíza také připravuje nový kanál. Zatím ale není známo, kdy odstartuje a co bude vysílat.

JOJ Plus přinese seriály a filmy a je určený zejména pro nediváky stávající JOJky. Ve vysílání se objeví i starší české a československé filmy.





Reklama




Vybrané články