Quantcast

Logo Skylink jen s malým l

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Logo Skylink jen s malým l

Slovenská satelitní platforma Skylink se v současné době správně píše s malým písmenem l, podobně vypadá i logo s textem Skylink, které je celé v tyrkysové barvě. Na úpravu loga Skylinku server parabola.cz upozornil Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti Trade and Technology, která se společností Towercom, provozovatelem služby Skylink spolupracuje.

Původně se platforma Skylink psala s velkým "L" - tedy SkyLink. Rozdíl by nejenom v jednom jediném písmenu ale také v barevném provedení. Sky bylo psáno v tyrkysové barvě a druhá část Link pak v šedé barvě. Na některých materiálech se může zákazník setkat i s původním označením - SkyLink.

Platforma Skylink se vysílá přes transpondéry satelitů Astra 3A a Astra 1E na pozici 23,5°E. Stejnou pozici využívá i český CS LINK a také sólo hudební a lifestylová televize Óčko.

Paket Skylink naposledy rozšířil nabídku programů v pátek 8.8.2008 o sportovní kanál Trojka (STV3) Slovenské televize (STV). Program se vysílá v simulcastu - ve standardním rozlišení (SD) i HDTV.





Reklama




Vybrané články