Quantcast

Canal Overseas spustil pay-tv na satelitu Badr 6

| redakce | tisk

Canal Overseas, divize společnosti Canal+ Group, spustil placenou satelitní televizi na družici Badr 6 (26°E) arabského satelitního operátora Arabsat pro Alžír, Maroko a Tunis. Nabídka obsahuje 25 stanic včetně prémiových kanálů Canal+ ve speciální verzi pro země severní Afriky.

Dále je v nabídce Canal+ Cinema a Canal+ Family, filmový kanál CineCinema Frisson a CineCinema Star, veřejnoprávní kanály France 2, France 3, France 5 a TV Breizh.

Nabídka Canal Overseas obsahuje také tématické kanály jako MTV France, NRJ Hits, Trace TV, M6 Music Club, Game One, Planete, Planete Thalassa, Ushuaia TV, Histoire, Piwi, Teletoon, Cuisine TV LCI, i-Télé a sportovní kanály OMTV, OLTV, Girondins TV a Infosport.

Zákazníci v severní Africe mají poprvé možnost legálního předplatného vybraných programů francouzské satelitní platformy CanalSat. Programy se vysílají na družici Badr 6 (26°E), na kmitočtech 12,303 GHz, pol. H a 12,322 GHz, pol. V. Signál je kryptován systémem Viaccess PC 4.0. Platforma Canal Overseas může potencionálně oslovit až 13 milionů diváků, z nich 10 milionů již přijímá programy ze satelitu. Satelitní signál paketu Canal Overseas není možné v regionu střední a východní Evropy naladit s parabolami obvyklých rozměrů.

zdroj: btvn, digital-sat





Reklama




Vybrané články