Quantcast

Maciej Bral viceprezidentem a generálním ředitelem Disney Channel a Jetix CEE

| redakce | tisk

Ředitel Jetixu Maciej Bral byl jmenován viceprezidentem a generálním ředitelem Disney Channels a Jetix pro střední a východní Evropu a bude stát v čele sekce televizních kanálů The Walt Disney Company zaměřujících se vysílání pro děti a rodiče, do níž v tomto regionu spadají Disney Channel, Jetix a Jetix Play.

Bral spolupracuje s Jetixem již přes 10 let, zpočátku jako vedoucí marketingu a distribuce pro střední a východní Evropu (CEE) a naposledy jako generální ředitel pro země CEE a Blízkého východu, přičemž tento post zastával po čtyři roky.

V tomto regionu byl klíčovou osobou v rozšiřování Jetix portfolia. Pod jeho vedením kanál zdvojnásobil své působení v oblasti CEE a stal se tak jedním z nejúspěšnějších provozovatelů Jetix v Evropě. Jetix si vybudoval vysoce hodnocenou programovou nabídkou, jedny z nejnavštěvovanějších internetových stránek a nejširší distribuci v rámci kanálů pro děti. Díky jeho pomoci se Jetix stal také číslem jedna pro zadavatele reklam a rovněž stál za významnými přínosy v odvětví prodeje reklamy. Sídlo jeho nové funkce bude v Londýně a o činnosti bude zpravován výkonný viceprezident a generální ředitel Disney Channels EMEA a Jetix Europe, Giorgios Stock.

Maciej je vysoce uznávaný manažer a přináší do naší práce bohatství zkušeností. Jeho kvalifikace a dobré jméno v daném regionu z něj činí obrovský přínos pro Disney Channels a napomáhají celé Walt Disney Company v jejím růstu?, uvedl Stock.

Dříve, než se stal členem Jetixu, pracoval Bral pro United Public Relations ve Varšavě (Polsko), kde byl odpovědný za nový vývoj, společnou komunikaci se zaměstnanci a partnery, PR strategie a vztahy s médii u mnoha předních značek.
Bral se narodil ve Varšavě a vystudoval žurnalistiku a politologii na varšavské univerzitě.

zdroj: PR Jetix





Reklama




Vybrané články