Quantcast

Prima COOL uvažuje o vysílání reality show

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima COOL uvažuje o vysílání reality show

V programu nové české digitální stanice Prima COOL se zřejmě objeví i některá z populárních reality show jako je Big Brother nebo Trosečník. V chatu webu aktuálně.cz to uvedl Marek Singer, generální ředitel společnosti FTV Prima, která nový kanál provozuje.

"Uvažujeme o tom, ale ne pro první polovinu roku," uvedl k reality show Marek Singer. Fotbalová Premier League nemusí být v budoucnu jediným přenosem, který se na stanici Prima COOL objeví. "Sportovní práva se prodávají v několikaletých kontraktech, takže nejde vše hned. Ale určitě nechceme, aby Premiere League byl tím jediným sportem na Coolu," popsal šéf FTV Prima. Pokud televize získá práva, mohla by Prima COOL vysílat i například španělskou fotbalovou ligu.

Na satelitní platformě Digi TV program Prima COOL zatím nevysílá. Jednání ale probíhají. "S Digi TV se snažíme jednat. My bychom nejraději již zítra. Budeme vděční za každou pomoc ve formě nenásilného tlaku i od vás diváků na Digi TV," uvedl Marek Singer. První čísla sledovanosti očekává již na konci tohoto měsíce. "Oficiální systém měření přes peoplemetry nám ukáže první čísla až na konci dubna. Ale myslíme si, že potenciál TV Cool je v řádu jednotek procent. Jde o televizi nemasovou, ale žánrově čistou," upozornil M. Singer.

Prima COOL zatím nenabízí pořady s duálním zvukem z technických důvodu. "Jsou pro to dva důvody. Ten první je spojený s kapacitou MUXu2, kde každé rozšiřování zvukových stop jde zatím na úkor kvality obrazu. Druhý důvod jsou problémy s levnějšími set top boxy, které neumí přepnout mezi zvukovými stopami a pak dostáváte takové perly jako Mrazík česko-rusky na Nově," vylíčil v chatu Marek Singer, šéf FTV Prima.





Reklama




Vybrané články