Quantcast

3 kanály Viasatu startují v Turecku

| redakce | tisk

Švédská společnost Modern Times Group (MTG) expanduje se svými placenými kanály Viasat na turecký trh. Od 1.1.2014 budou stanice Viasat History HD, Viasat Nature HD a Viasat Explorer poprvé dostupné tureckým divákům. Informovala o tom MTG.

MTG podepsala víceletý kontrakt s Türksat Communication a Cable TV Operation A.S.

Kanály budou vysílány s voice-over lokalizací na turecké digitální kabelové platformě Teledünya v rámci prémiového balíčku.

Viasat History bude přinášet širokou škálu pořadů o historii. Viasat Nature je prémiový kanál o přírodě určený pro celou rodinu. Viasat Explorer vysílá dokumenty o vědě, technice a automobilovém průmyslu.

MTG provozuje 34 kanálů placených Viasat v SD i HD rozlišení dostupných přes operátory ve 33 zemích střední a východní Evropy, Asie, Afriky a USA. Kanály mají více než 91 milionů předplatitelů. Viasat také prodává placené televizní balíčky na vlastních satelitních platformách v severní Evropě, Pobaltí a Ukrajině a joint-venture Raduga TV v Rusku.

Türksat je jednou z předních satelitních služeb na světě. Vedle satelitních služeb Turksat má dva další typy hlavní činnosti - kabelové služby a informační a komunikační technologie. Kabelovou televizi provozuje pod značkou Teledünya a nabízí více než 50 analogových a 114 digitálních domácích a mezinárodních TV programů pro více než 1,2 milionů předplatitelů v jeho optické síti.





Reklama




Vybrané články